image of the organisation

Gays in Angered

Gays in Angered är en förening som startade 2012. Vi riktar oss till hbtq-personer i åldrarna 13-30 med anknytning till Angered. Vi som startade föreningen var hbtq-personer i Angered som var trötta på att inte ha en trygg mötesplats att gå till, så vi startade vår egen. När vi startade var vi tre och dag har vi 55 medlemmar med anknytning till Angered. I genomsnitt besöker ca 15 personer våra träffar varje vecka. 

Medlemskapet är hemligt och betyder att du kan vara anonym för omvärlden. När och var vi har våra träffar vet bara vi som är berörda. 

G.I.A är ett separatistiskt rum där HBTQ-personer får uppleva hur det är att vara norm för ett tag, till skillnad från samhället där vi ständigt utmålas som avvikare. 

Vi strävar efter att vara en trygg arena där en ges chans att ta plats och samla kraft för att orka organisera våra normbrytande liv! 

Vi hoppas vara en plats där olikheter inom hbtqia-identiteter ryms och vi hoppas erbjuda möjligheter att skapa gemenskap och syskonskap bortom könsidentiet/uttryck, ålder, hudfärg, religion, socioekonomisk bakgrund, sexualitet och funktionalitet.  

Välkomna att kontakta oss på:

Facebook: G.I.A (Gays In Angered)

Evenemang från denna arrangör