image of event

Tiden för detta event har passerat

UPPTÄCK MER

Agenda: Jämlikhet verktygslåda – tema evenemang

►GRATIS - ÖPPET FÖR ALLA - FIKA
Nu slår vi upp portarna till en nätverksträff för alla personer som är engagerade för ett jämlikt samhälle. Är du med i en grupp eller organisation som jobbar med jämlikhetsfrågor i Göteborg? Varmt välkommen!

Kvällen arrangeras av den ideella föreningen Agenda: Jämlikhet för att möjliggöra för fler att fylla på verktygslådan för ett ökat engagemang och ett mer jämlikt samhälle. Vi behöver alla olika verktyg för att lyckas, den här träffen fokuserar på evenemang. Vi vill bjuda in till en kväll där engagerade och intresserade får chansen att träffas, utbyta erfarenheter och lära sig något nytt.

Vad som händer under kvällen:
►Föreläsning med konkreta tips på hur din organisation kan lyckas ännu bättre att planera och genomföra evenemang.
►Samtal och erfarenhetsutbyte med andra jämlikhetsintresserade personer och organisationer
►Fika och lär dig mer om Agenda: Jämlikhets verksamhet.

Drop in från kl. 18.00 - föreläsningen börjar kl. 18.15.
OBS! Anmäl gärna att du kommer genom mail till oss goteborg@agendajamlikhet.se så har vi lättare att köpa fika till alla.


Lokalen är tillgänglig. Hissens mått är 80x140 cm. Om du har permobil kan vi hjälpa med tillgång till annan hiss, hör då av dig direkt till oss på goteborg@agendajamlikhet.se

VÄLKOMNA!


FÖRELÄSNING AV AGENDA: JÄMLIKHET
Med mångårig erfarenhet av att arrangera evenemang inom både större organisation och mindre aktivistgrupper i Göteborg kommer vi att presentera våra bästa tips på hur du planerar och genomför ett evenemang från start till mål. Vi kommer ge konkreta tips på vad som är bra att tänka på oavsett vilken typ av evenemang det gäller, men vad som är specifikt viktigt när man gör det på ideell basis.


Eventet arrangeras i samarbete med Sensus Göteborg

Fler arrangörer