Publicera på Agenda: Jämlikhets hemsida

Är du arrangör av jämlikhetsevent?

Sprid ditt evenemang och nå ut till en större målgrupp genom att publicera det i vår eventkalender. Det är helt kostnadsfritt.

PUBLICERA I VÅR EVENTKALENDER

Gå med i vårt nätverk av organisationer!

Låt din organisation synas genom att publicera en organisationsprofil på agendajamlikhet.se. Bli samtidigt en del av över 250 organisationer som ingår i Agenda: Jämlikhets nätverk

PUBLICERA din profil här

Publicera event eller organisationsprofil

Här kan du publicera jämlikhetsevenemang i Agenda: Jämlikhets eventkalender. Du kan också skapa en profil för din organisation som beskriver hur människor kan engagera sig hos er. Genom att synas på Agenda: Jämlikhets hemsida kan du som organisation nå ut till personer som vill engagera sig i just din verksamhet.

Det är helt kostnadsfritt att publicera hos oss. Du skickar enkelt in ditt event eller din organisationsprofil genom våra formulär.

Evenemang

Syftet med evenemangen är att göra det enkelt för användarna att hitta sätt att engagera sig i de jämlikhetsfrågor som de är intresserade av. Syftet är också att göra det lättare för arrangörer av evenemang kopplade till jämlikhet att nå deltagare. 

Vi publicerar events från såväl organisationer inom civilsamhället, företag, offentliga organisationer som privatpersoner som främjar jämlikhet eller ökar kunskapen om jämlikhet.

Läs mer i våra riktlinjer för publicering av evenemang.

Organisationsprofil

Organisationsprofilerna syftar till att stödja organisationer i civilsamhället att nå ut till privatpersoner som är intresserade av att engagera sig. De syftar också att att stödja privatpersoner att hitta organisationer att engagera sig i. 

Profilerna gör det enkelt för användarna att få en överblick över vilka organisationer som finns som en kan engagera sig i eller bidra till. Genom profilerna kan användaren få en snabb överblick över vilka frågor som organisationen jobbar med, deras mål och verksamhet samt hur en kan engagera sig eller bidra. 

Alla föreningar, grupper, organisationer, nätverk, stiftelser och kampanjer inom civilsamhället som jobbar med jämlikhetsfrågor är välkomna att publicera en organisationsprofil.

Läs mer i våra riktlinjer för publicering av organisationsprofil.

Kontakta oss

Har du allmänna frågor eller funderingar?
Maila info@agendajamlikhet.se

Har du tips?

Har du tips på evenemang, organisationer eller annat i Göteborg, Stockholm eller Malmö för oss att publicera? tips@agendajamlikhet.se

Kontaktpersoner

Agenda: Jämlikhet Göteborg

Anna Lindeborg anna@agendajamlikhet.se

Agenda: Jämlikhet Stockholm

Sofie Ekman sofie.ekman@agendajamlikhet.se
Styrelse för Agenda: Jämlikhet

Sofie Ekman, Ordförande,
sofie.ekman@agendajamlikhet.se

Sara Egeskog, Vice ordförande,
sara.egeskog@agendajamlikhet.se

Anna Lindeborg, Kassör,
anna@agendajamlikhet.se

Louise Öhlund, Ledamot,
louise.ohlund@agendajamlikhet.se