image of event

Tiden för detta event har passerat

UPPTÄCK MER

Böcker som funkar

Böcker som funkar, ny författardag i Malmö!

Välkommen till Böcker som funkar, en ny författardag i Malmö som vänder sig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning och funktionsvariation. Böcker som funkar äger rum den 16 november, klockan 10-15 på ABF-huset i Malmö. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att lyssna på författare, byta erfarenheter, ta del av goda exempel och besöka bokborden där förlag kommer att presentera sina böcker.

Böcker som funkar är Författarcentrum Syds nya satsning på att skapa möjlighet för fler att utveckla en god läsförmåga och få tillgång till anpassad litteratur av hög kvalitet.

Författardagen vänder sig också till dig som bokar författarbesök till skola och bibliotek.
Medverkande författare i programmet är: Per Törnqvist, Thomas Halling, Lotte Vikléa, Ann-Charlotte Ekensten, Kjell Stjernholm, Annika Rehn, Katarina Frankel-Jönsson och Marie Albertsson.

Konferencier under dagen är Maud Cederlöw och dagen presenteras av Ann Gomér, författare, medlem i Författarcentrum Syd och konstnärlig ledare för Böcker som funkar.

Dagen är uppdelad i två avdelningar med fokus på de yngre läsarna på förmiddagen kl. 10-12 och för de äldre på eftermiddagen kl. 13-15. Vi bjuder på fika!

Inträdet är gratis men eftersom antalet platser är begränsade och vi behöver planera inköp av fika så ser vi gärna att du anmäler dig. Vänta inte! Anmäl dig HÄR senast 2 november.

Vid frågor kontakta Jacob Åkerström, jacob.akerstrom@forfattarcentrum.se.
Böcker som funkar arrangeras av Författarcentrum Syd i samarbete med ABF och FUB. Med stöd av Kulturrådet och Swedbank genom deras ägarstiftelse.

Liknande arrangörer