image of event

Tiden för detta event har passerat

UPPTÄCK MER

Bli volontär för jämlikhet!

Bli del av Agenda: Jämlikhets redaktörsgrupp i Göteborg med målet att göra det enklare för fler att engagera sig för ett jämlikt samhälle och att stötta jämlikhetsorganisationer. Ta chansen att bli del av ett sammanhang med likasinnade där vi har roligt tillsammans. I volontärsrollen ingår nätverkande, arbete med webb och marknadsföring.

Vad som krävs och vad du gör som volontär

Inga förkunskaper krävs – det som krävs är tid och engagemang, intresse för jämlikhet och vilja att jobba tillsammans mot gemensamma mål.

Vi jobbar för ett jämlikt samhälle genom att vara en plattform för jämlikhet där människor enkelt kan hitta sätt att engagera sig och organisationer kan hitta partners för att diskutera erfarenheter, samarbeta och utbyta strategier och kunskap.

Som volontär på vår redaktion är du del av ett team som ansvarar för uppgifter inom kommunikation, administration, marknadsföring och nätverkande. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är kontakten med vårt stora nätverk av organisationer och aktivistgrupper. Du uppmuntrar dem att använda sig av agendajamlikhet.se funktioner och fångar upp idéer de har på hur Agenda: Jämlikhet kan utveckla sin hemsida och sitt generella stöd till lokala organisationer och initiativ för jämlikhet.

Ytterligare ett ansvar du har som volontär är att sprida kännedom om Agenda: Jämlikhet genom sociala medier och andra kanaler med målet att öka antalet användare av agendajamlikhet.se, samt att vara webbredaktör för innehållet på sidan.

Utöver detta har du stor frihet att hitta olika vägar för att möjliggöra för fler att engagera sig för jämlikhet och kan bl.a. jobba med att skapa eget innehåll eller dra igång kampanjer. Teamet jobbar tight tillsammans och stöttar varandra.

Låter detta intressant? Anmält ditt intresse direkt genom att fylla i vårt Bli volontär-formulär

När du anmält ditt intresse kommer vi att kontakta dig för en avstämning innan nästa utbildningstillfälle som är den 18 februari kl. 13.30-16.30. Vi kommer vara i Sensus lokaler på Drottninggatan 30, mer info får du när du anmält dig.

Liknande arrangörer