image of the organisation

RFSL Malmö

RFSL Malmö är en lokalavdelning i Riksförbundet för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queeras rättigheter. RFSL Malmö bedriver politisk påverkan, utbildar och informerar. Vi driver projekt och gör kampanjer samt har sociala och stödjande verksamheter i gång. RFSL Malmö arbetar för att homosexuella, bisexuella och transpersoner, samt andra personer med queera uttryck och identiteter, ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som andra att leva och verka.

Föreningens verksamhet är omfattande och bred. Vi arbetar med skolinformation, upplysning, folkhälsoarbete, politiska manifestationer samt sociala verksamheter såsom caféträffar och gruppverksamhet. Vi deltar i debatter, driver kampanjer och påverkar politiker och andra makthavare.

Våra medlemmar är aktiva i olika grupper, till exempel Newcomers, Regnbågsteatern, Cafégruppen och Malmö Prides arbetsgrupp, som är ansvariga för vårt största årliga evememang Regnbågsfestivalen – Malmö Pride.

Vill du engagera dig i RFSL Malmö? Du kan visa ditt stöd genom att bli medlem, föreläsa eller komma och lyssna på söndagscaféet, gå med i eller starta en verksamhet, bli skolinformatör eller volontär. 

Evenemang från denna arrangör