image of the organisation

Barn till Ensamma Mammor Malmö

Är du en ensamstående mamma som längtar efter att delta i en barnvänlig, kostnadsfri och inspirerande verksamhet full av gemenskap och lek, för både mammor och barn?

Verksamheten Barn till Ensamma Mammor drivs i Fryshusets regi och är till för Dig och Ditt/Dina barn som lever i en socioekonomisk utsatthet. Hos oss får barnen leka, skratta umgås och uppleva. Vi uppmuntrar barnen att prova  på nya saker. På våra träffar och aktiviteter är våra inspirerande volontärer med, deras roll är att just vara en kompis och förebild och finnas till för Era barn.

Du som mamma får tid att sitta ner och tala med andra mammor som befinner sig i en liknande situation. Här kan Du inhämta kraft, styrka och känna gemenskap.

Vårt mål är att stärka de barn och mammor som kommer till oss genom positiva upplevelser. Vi vill tillsammans med Er förmedla härliga barndomsminnen och upplevelser.

Vi anordnar regelbundna träffar, aktiviteter, lovaktiviteter och utbildningar som ger både konkret stöd i vardagen och en extra guldkant i tillvaron.

Välkomna!

Evenemang från denna arrangör