image of event

Tiden för detta event har passerat

UPPTÄCK MER

Workshop: Mellan drömmen och slitet

Göteborgs föreningscenter och Arena Opinion bjuder in till en workshop om hur ni kan bli bättre på att nå ut med ert budskap och skapa förändring.

Kämpar ni också med att nå ut och skapa engagemang för era frågor? Ni är inte ensamma! I en föränderlig värld med mängder av digitala kanaler, nya sätt att organisera sig och ett snabbt nyhetsflöde kan det vara svårt att som liten organisation att påverka. Välkomna på en kväll med konkreta tips och möjlighet att utbyta erfarenheter.

Workshopen leds av Silvia Kakembo och Kristina Wiksell Bukhari från Arena Opinion och utgår från Silvias nya bok Mellan drömmen och slitet. Boken är skriven för den som ser behov av förändring i samhället och kanske har en lösning, men som ännu inte har alla verktyg och som tyvärr saknar ett välfyllt bankkonto att ösa ur när kampanjbudgeten ska tas fram.

Datum: 12 mars
Tid: 17.30-19.00
Plats: Mötesplats Göteborg

Sista anmälningsdag är 4/3. OBS! Max två anmälda per organisation. Anmäl dig här.
Under workshopen så kommer vi fokusera på:

  • Att formulera ett tydligt och lättkommunicerat budskap
  • Vilka plattformar som passar just din organisation
  • Hur ni kan skapa engagemang för era frågor
  • Och mycket mer!

Arena Opinion riktar sig till ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Vi erbjuder stöd till er som vill påverka opinionen i en viktig fråga, förbättra er kommunikation eller som vill växa och bli fler medlemmar. Arena Opinion är Arenagruppens pr- och kommunikationsbyrå.

Göteborgs Föreningscenter (GFC) är ett utvecklingscentrum och en mötesplats för civilsamhällets organisationer och enskilda som vill engagera sig. Med vårt gemensamma arbete bidrar vi till ökad demokrati, gemenskap och social tillit.

Fler arrangörer