image of the organisation

Slynkören

Slynkören är en kör med tillhörande band som startade under våren 2010. Det första framträdandet ägde rum 1:a maj 2010 på Truckstop Alaska och efter det har spelningarna duggat tätt där Slynkören spelat på de flesta ställen i Göteborg.

Visionen med Slynkören är att att sjunga och att ha roligt under tiden. Det handlar också om att vi är en enad grupp som blir starka tillsammans, inte bara genom sång utan även genom att vi stöttar varandra som systrar. DET är att vara en sann Slyna.

Slynkören tillhör inget politiskt fack eller parti. Vi är en politisk kör i den meningen att många av oss tror på politisk förändring i sakfrågor. Alla beslut som kören tar, oavsett om det gäller val av ny låt eller i vilka sammanhang vi ska uppträda, fattas gemensamt och röstas fram demokratiskt.

Slynkören ses en gång i veckan för att repa. Repen är centrala punkten, då hela kören samlas. Kören väljer sina uppträdanden noggrant och lägger stor vikt att synas på och stötta arrangemang som har en agenda som stämmer överens med körens.

Det bästa sättet att hålla koll på vad Slynkören har på gång är genom att gilla oss på Facebook.
Vi har även Instagramkonto, @slynkoren, där en kan följa oss.

Evenemang från denna arrangör