image of the organisation

FIFH

FIFH är Europas största idrottsförening för personer med funktionsnedsättning. Med tolv olika idrottssektioner samt diverse projekt och sociala grupper bedriver föreningen ett stort antal aktiviteter. Här kan du till exempel träna rullstolsbasket, hänga med succégruppen Aktiva Tjejer, prova på idrotter med barn- och ungdomssatsningen Sportis och mycket annat.

FIFH är den självklara mötesplatsen för personer med funktionsnedsättning. Utöver den ordinarie dagliga verksamheten driver FIFH även diverse evenemang med Malmö Open som årets stora idrottsfest med över 2000 tävlande från 20 nationer. FIFH är med och arrangerar, deltar och inspirerar på allt från konferenser, mässor och tävlingar till föreställningar, uppvisningar, utbildningar och föreläsningar.

Idrotten är drivkraften som skapar goda förutsättningar för individen på livets tre olika arenor - hemmet, arbete/sysselsättning/studier och fritiden. Frågor såsom tillgänglighet, inkludering och rehabilitering är något som föreningen jobbar mycket med genom olika projekt och samarbeten både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

FIFH arrangerar årligen Malmö Open. 

Join us!

Evenemang från denna arrangör