image of the organisation

RFSL Ungdom Sydväst

RFSL Ungdom Sydväst (tidigare: RFSL Ungdom Göteborg) är en queerfeministisk partipolitiskt obunden organisation, som arbetar för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexuellas rättigheter.

Vårt mål är att kunna påverka politiskt, såväl som att arbeta med social verksamhet. Vi erbjuder medlemmar och intresserade stöd i t.ex. kontakt med myndigheter och andra institutioner, och strävar efter att skapa trygga rum bortom de heteronormativa ramarna.

Utöver att arrangera diverse medlemsaktiviteter syns vi när vi uppmärksammar dagar som internationella dagen mot homofobi och transfobi (IDAHOT), Transgender Day of Remebrance och World Aids Day. Vi deltar även varje år i West Pride. Alla RFSL Ungdoms event är nyktra.

Är du under 30 år och tycker att vi låter som rätt organisation att engagera sig i går det att bli medlem via sms. SMS:a då ”RFSL Ungdom + personnummer eller e-postadress” till 72 550, så dras 100 kr och du blir medlem fram till slutet av 2014. Du kan också bli medlem via vår hemsida! Bli medlem i RFSL Ungdom!

Glöm inte att gilla oss på Facebook också, när du ändå är igång!

Evenemang från denna arrangör