image of the organisation

FreeZone

Jämlikhet och barns och ungas mänskliga rättigheter står i centrum för allt vi gör. FreeZone verkar för att unga ska ha möjlighet att utvecklas och växa i trygghet, forma sin identitet och göra sina egna livsval. Vi arbetar för ett samhälle fritt från hedersrelaterat förtryck och våld, som social kontroll och begränsningar av ungas livsutrymmen, barn- och tvångsäktenskap och könsstympning.

FreeZone tillhandahåller lösningsfokuserade redskap för bemötande, utbildar yrkesverksamma och beslutsfattare i verksamheter för och med barn och unga, erbjuder rättighetsbaserade och stärkande aktiviteter för ungdomar samt väcker opinion med ungas röster i fokus.

Har du frågor eller vill veta mer om vår verksamhet? Vill du bli volontär och hjälpa till med events och kampanjer? Vill du bli ledare för en 'Fri zon' (tjej-/killgrupp)? Samarbeta med oss? Anlita oss som föreläsare? Behöver din organisation hjälp med hållbara verktyg för att stärka ert arbete för barns rättigheter? Skicka ett mail! Tillsammans kan vi se till så att alla unga har möjlighet att tänka, känna, drömma och leva - i frihet och i trygghet.

Evenemang från denna arrangör