image of the organisation

Ungdom mot rasism Malmö

Riksorganisationen Ungdom Mot Rasism är Sveriges största antirasistiska ungdomsorganisation. UMR är kunskapscentrat för unga antirasister i Sverige, som vill engagera sig mot rasism, främlingsfientlighet och intolerans. Organisationen är uppbyggd av, med och för unga människor. I Ungdom Mot Rasism kan alla i åldrarna 13-25 år som tror på människans lika värde organisera sig för ett öppet antirasistsikt samhälle.

Ungdom Mot Rasism är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden ungdomsorganisation som driver verksamhet på demokratiska principer. Det främsta verktyget är utbildning och den främsta metoden är dialog. Ungdom Mot Rasism jobbar med utbildning internt och externt, i allt från skolor, fritidsgårdar, politiska sammanhang, med lärare, med idrott, med teater och mer.

UMR Malmö driver antirasistiska elevgrupper på högstadieskolor i Malmö, där vi utbildar, inspirerar och stärker nya unga antirasister i deras engagemang. Vi ordnar också workshops, seminarier och debatter på skolor och på andra ställen, samt skriver debattartiklar, gör demonstrationer och annat! Om du är intresserad av att bli medlem eller bli ungdomsledare, tveka inte att kontakta oss.

Ungdom mot rasism Malmö på Facebook

Ungdom mot rasism på Instagram: @umr_malmo

Evenemang från denna arrangör